Нашата Мисия

Да спечелим доверието на нашите клиенти

За нас е важно след приключване на почистващата дейност, клиента да е доволен и да сподели с нас неговото мнение. Нашето водещо мото е "Открий промяната в чистотата с V-Cleaning!"
Атрактивни отстъпки за нови клиенти!
Без такси оглед и транспорт!
Без други скрити такси!

Контакти

Преглед на компанията

С внимание към всеки детайл

“Виктория” e фирма за почистване в град София. Нашият екип е с дългогодишен опит в областта на професионалното, абонаментно и еднократно почистване, както и многобройни услуги в дейността на хигиената. Разполагаме със специализирани почистващи машини от най-висок клас, използваме сертифицирани почистващи препарати. Някои от операциите в нашата дейност извършваме ръчно, според спецификата на конкретната задача. Нашият индивидуален подход ни е спечелил много корпоративни и индивидуални клиенти.
Целта ни като фирма за професионално почистване е да поддържаме баланс между качество и стойност на услугите, които предлагаме. Ключов фактор за успеха на фирма “Виктория” е екипът ни, който е от млади специалисти с богат дългогодишен опит в почистването на офиси и частни имоти. Ние предлагаме индивидуален подход към нуждите на всеки клиент.
Нашите специалисти изготвят план след предварителен оглед на помещенията на даденият обект и се съобразяват със специфичните нужди на клиента. Ние се стремим да задоволим нужди на всеки един от нашите клиент с внимание към всеки детайл, отговорно отношение и покриване на най-високи стандарти.
Предлагаме следните услуги:

• ОСНОВНО ПОЧИСТВАНЕ СЛЕД ОСНОВЕН РЕМОНТ

Включва отстраняване на засъхнали мазилки, гипс, цимент, боя, латекс и събиране на отпадъците в чували. Детайлно и внимателно почистване на под, стени, баня, тоалетна, тераси, офис мебели, осветителни тела и офис техника. Двустранно почистване и измиване на дограмата и прозорците. Обектът се привежда във вид готов за обитаване.

• ЕЖЕДНЕВНА И АБОНАМЕНТНА ПОДДРЪЖКА

Прахосмукиране, измиване на твърди настилки със специализирани препарати, почистване на стъклопакети и дограми, почистване и обезпрашаване на мебели и техника, почистване, дезинфекция, ароматизиране и полиране на санитарни възли, събиране и изхвърляне на отпадъци.

• ИЗПИРАНЕ НА МЕКИ ПОВЪРХНОСТИ И МЕКА МЕБЕЛ

Извършва се чрез еднодискова роторна машина и специални препарати, разтварящи замърсяванията. Следва употреба на екстракторна машина, която впръсква препарат и вода под налягане и изсмуква наслагванията. Постига се отстраняване на петна и замърсявания от настилката и възстановяване свежестта на цветовете ѝ.

• ИЗМИВАНЕ НА СТЪКЛОПАКЕТИ И ДОГРАМИ

Извършва се ръчно с подходящо оборудване . Почистването на стъкла и витрини над 2 м. се извършва посредством телескопични удължители. Ефективно почистване на стъкла се извършва на височина не повече от 10 м.

• ИЗМИВАНЕ НА ТВЪРДИ НАСТИЛКИ

Чрез използване на роторна /еднодискова/ машина с абразивни дискове или четки и подходящи за целта препарати. Следва вакуумиране на разтвора с мощна професионална водосмукачка. Настилката придобива изсушен и идеално чист вид.

• ЗАПЕЧАТВАНЕ (ПОЛИРАНЕ) НА ТВЪРДИ НАСТИЛКИ

След измиването върху настилката се нанася полиращ полимерен препарат, устойчив на триене, предпазващ и гланциращ настилката. Препаратът образува филмов слой, който не позволява на замърсяванията да проникнат в порите на материала и дава възможност за ефикасно ежедневно поддържане.

• КРИСТАЛИЗАЦИЯ НА МРАМОРНИ НАСТИЛКИ

Неколкократно обработване повърхността на мрамора със специален препарат – кристализатор и еднодискова машина със стоманени дискове. Придава на мрамора огледален гланц, дълготрайна устойчивост срещу износване и осигурява лесно поддържане. Кристализиращи слой не допуска проникване на замърсявания в структурата на мрамора.

• ДИАМАНТЕНО ШЛАЙФАНЕ НА ПОДОВИ НАСТИЛКИ

Извършва се по оригинална технология с диамантени дискове, които гарантират отнемане на 2-3 мм. от повърхностния слой. Премахват се всички механични наранявания и замърсявания, като се постига заводска полировка на каменната настилка.

• ВИСОЧИННО ПОЧИСТВАНЕ НА ФАСАДИ ПО АЛПИЙСКИ СПОСОБ

Индycтpиaлният aлпийcĸи cпocoб съдъpжa тexниĸи, пpoизлeзли oт aлпинизмa и cпeлeoлoгиятa, ĸoитo ca ycъвъpшeнcтвaни и aдaптиpaни зa дocтъп дo cгpaди и cъopъжeния. Πoзвoлявa нa алпинистите да paбoтят eфeĸтивнo и ĸoмфopтнo нa изĸлючитeлнo тpyднoдocтъпни мecтa. Aлпийcĸият cпocoб e eфиĸacнa и гъвĸaвa cиcтeмa c peдицa пpeдимcтвa пpeд тpaдициoннитe мeтoди зa paбoтa нa виcoчинa.
Сиcтeмитe зa въжeн достъп ce инcтaлиpaт изĸлючитeлнo бъpзo, oбиĸнoвeнo 1-1.30ч. пoдгoтoвĸa ca дocтaтъчни зa cтpoитeлнитe aлпиниcти дa зaпoчнaт paбoтa. Рaбoтaтa e възмoжнa нa мecтa, ĸъдeтo e нeвъзмoжнo или нeyмecтнo дa бъдe пocтpoeнo cĸeлe или дa бъдe изпoлзвaнa пoдeмнa тexниĸa. Πpи paбoтa в пpoмишлeни oбeĸти oбиĸнoвeнo нe ce нaлaгa cпиpaнe нa paбoтния пpoцec.

• АБОНАМЕНТНО ПРАНЕ НА МЕКИ НАСТИЛКИ

Фирма „Виктория“ предлага на своите к лиенти преференциални условия за ползване на услугата при договорен абонамент за пране на килими. Цените се определят в зависимост от обема и периодичността на предвидените обработки, от една страна, и от друга – срока на подписания между страните договор. Минималната предвидена от нас търговска отстъпка за абонаменти е 5%.

• ОТСТЪПКИ

- Комплексно почистване на офиси и жилища
- Абонаментно почистване
- Почистване на административни сгради

• ЗАВИШАВАНЕ НА ЦЕНИТЕ ОТ 30% ДО 90%

- Силна замърсеност
- След ремонтни дейности
- Стълбища /етажна собственост/
- Извън работно време /почивни в празнични дни/

Ще резервирате ли вашето почистване?

Нашата цел

С индивидуален подход към всеки клиент

Отзиви от нашите клиенти

Какво казват нашите клиенти за нас