Кои сме ние

С повече от 10 години професионален опит, фирма за професионално почистване B-Cleaning е изградила репутация в професионалното почистване и пране на меки мебели. В V-Cleaning използваме само c професионални почистващи средства. Работим само с професионална техника на световно известни фирми в сферата на професионалното почистване.

Нашата мисия

Доверието на нашите корпоративни клиенти доказва,че преди всичко за нас всеки клиент е уникален. Ние от V-Cleaning предоставяме на нашите клиенти, иновативни и ефективни решения за бизнеса. Фирмата извършва задълбочен подбор на кадрите и им осигурява обучение за професионално и етично обслужване на клиентите. За нас е важно след работа, клиента да е доволен и да сподели с нас неговото мнение. Нашето водещо мото е "Открий промяната в чистотата с V-Cleaning!"

Нашата визия

Признаваме, че персоналът ни са в основата на нашия успешен бизнес. Те са отговорни и мотивирани с поставените от вас задачи и гарантираме отлично качество на обслужване.

Нашите услуги

Прахосмукиране, измиване на твърди настилки със специализирани препарати, почистване на стъклопакети и дограми, почистване и обезпрашаване на мебели и техника, почистване, дезинфекция, ароматизиране и полиране на санитарни възли, събиране и изхвърляне на отпадъци.

Ще резервирате ли вашето почистване?


ВИДОВЕ УСЛУГИ

• ОСНОВНО ПОЧИСТВАНЕ СЛЕД ОСНОВЕН РЕМОНТ

Включва отстраняване на засъхнали мазилки, гипс, цимент, боя, латекс и събиране на отпадъците в чували. Детайлно и внимателно почистване на под, стени, баня, тоалетна, тераси, офис мебели, осветителни тела и офис техника. Двустранно почистване и измиване на дограмата и прозорците. Обектът се привежда във вид готов за обитаване.

• ЕЖЕДНЕВНА И АБОНАМЕНТНА ПОДДРЪЖКА

Прахосмукиране, измиване на твърди настилки със специализирани препарати, почистване на стъклопакети и дограми, почистване и обезпрашаване на мебели и техника, почистване, дезинфекция, ароматизиране и полиране на санитарни възли, събиране и изхвърляне на отпадъци.

• ИЗПИРАНЕ НА МЕКИ ПОВЪРХНОСТИ И МЕКА МЕБЕЛ

Извършва се чрез еднодискова роторна машина и специални препарати, разтварящи замърсяванията. Следва употреба на екстракторна машина, която впръсква препат и вода под налягане и изсмуква наслагванията. Постига се отстраняване на петна и замърсявания от настилката и възстановяване свежестта на цветовете ѝ.

• ИЗМИВАНЕ НА СТЪКЛОПАКЕТИ И ДОГРАМИ

Извършва се ръчно с подходящо оборудване . Почистването на стъкла и витрини над 2 м. се извършва посредством телескопични удължители. Ефективно почистване на стъкла се извършва на височина не повече от 10 м.

• ИЗМИВАНЕ НА ТВЪРДИ НАСТИЛКИ

Чрез използване на роторна /еднодискова/ машина с абразивни дискове или четки и подходящи за целта препарати. Следва вакуумиране на разтвора с мощна професионална водосмукачка. Настилката придобива изсушен, идеално чист вид.

• ЗАПЕЧАТВАНЕ (ПОЛИРАНЕ) НА ТВЪРДИ НАСТИЛКИ

След измиването върху настилката се нанася полиращ полимерен препарат, устойчив на триене, предпазващ и гланциращ настилката. Препаратът образува филмов слой, който не позволява на замърсяванията да проникнат в порите на материала и дава възможност за ефикасно ежедневно поддържане.

• КРИСТАЛИЗАЦИЯ НА МРАМОРНИ НАСТИЛКИ

Неколкократно обработване повърхността на мрамора със специален препарат – кристализатор и еднодискова машина със стоманени дискове. Придава на мрамора огледален гланц, дълготрайна устойчивост срещу износване и осигурява лесно поддържане. Кристализиращи слой не допуска проникване на замърсявания в структурата на мрамора.

• ДИАМАНТЕНО ШЛАЙФАНЕ НА ПОДОВИ НАСТИЛКИ

Извършва се по оригинална технология с диамантени дискове, които гарантират отнемане на 2-3 мм. от повърхностния слой. Премахват се всички механични наранявания и замърсявания, като се постига заводска полировка на каменната настилка.

• ВИСОЧИННО ПОЧИСТВАНЕ НА ФАСАДИ ПО АЛПИЙСКИ СПОСОБ

Индycтpиaлният aлпийcĸи cпocoб съдъpжa тexниĸи, пpoизлeзли oт aлпинизмa и cпeлeoлoгиятa, ĸoитo ca ycъвъpшeнcтвaни и aдaптиpaни зa дocтъп дo cгpaди и cъopъжeния. Πoзвoлявa нa алпинистите да paбoтят eфeĸтивнo и ĸoмфopтнo нa изĸлючитeлнo тpyднoдocтъпни мecтa. Aлпийcĸият cпocoб e eфиĸacнa и гъвĸaвa cиcтeмa c peдицa пpeдимcтвa пpeд тpaдициoннитe мeтoди зa paбoтa нa виcoчинa.
Сиcтeмитe зa въжeн достъп ce инcтaлиpaт изĸлючитeлнo бъpзo, oбиĸнoвeнo 1-1.30 чaca пoдгoтoвĸa ca дocтaтъчни зa cтpoитeлнитe aлпиниcти дa зaпoчнaт paбoтa. Рaбoтaтa e възмoжнa нa мecтa, ĸъдeтo e нeвъзмoжнo или нeyмecтнo дa бъдe пocтpoeнo cĸeлe или дa бъдe изпoлзвaнa пoдeмнa тexниĸa. Πpи paбoтa в пpoмишлeни oбeĸти oбиĸнoвeнo нe ce нaлaгa cпиpaнe нa paбoтния пpoцec.

• АБОНАМЕНТНО ПРАНЕ НА МЕКИ НАСТИЛКИ

Фирма „Виктория“ предлага на своите к лиенти преференциални условия за ползване на услугата при договорен абонамент за пране на килими. Цените се определят в зависимост от обема и периодичността на предвидените обработки, от една страна, и от друга – срока на подписания между страните договор. Минималната предвидена от нас търговска отстъпка за абонаменти е 5%.

• ОТСТЪПКИ

- Комплексно почистване на офиси и жилища
- Абонаментно почистване
- Почистване на административни сгради

• ЗАВИШАВАНЕ НА ЦЕНИТЕ ОТ 30% ДО 90%

- Силна замърсеност
- След ремонтни дейности
- Стълбища /етажна собственост/
- Извън работно време /почивни в празнични дни/