Кои сме ние

С повече от 10 години професионален опит, фирма за професионално почистване B-Cleaning е изградила репутация в професионалното почистване и пране на меки мебели. В V-Cleaning използваме само c професионални почистващи средства. Работим само с професионална техника на световно известни фирми в сферата на професионалното почистване.

Нашата мисия

Доверието на нашите корпоративни клиенти доказва,че преди всичко за нас всеки клиент е уникален. Ние от V-Cleaning предоставяме на нашите клиенти, иновативни и ефективни решения за бизнеса. Фирмата извършва задълбочен подбор на кадрите и им осигурява обучение за професионално и етично обслужване на клиентите. За нас е важно след работа, клиента да е доволен и да сподели с нас неговото мнение. Нашето водещо мото е "Открий промяната в чистотата с V-Cleaning!"

Нашата визия

Признаваме, че персоналът ни са в основата на нашия успешен бизнес. Те са отговорни и мотивирани с поставените от вас задачи и гарантираме отлично качество на обслужване.

Нашите услуги

Прахосмукиране, измиване на твърди настилки със специализирани препарати, почистване на стъклопакети и дограми, почистване и обезпрашаване на мебели и техника, почистване, дезинфекция, ароматизиране и полиране на санитарни възли, събиране и изхвърляне на отпадъци.

Ще резервирате ли вашето почистване?